M&A Forum Amsterdam | Kansen voor M&A in FinTech

Datum/Tijd
16 november 2016 - 17:00
Locatie
Van Doorne, Amsterdam
Investering
Kosteloos voor full members en partners van de M&A Community

Op 16 november staat FinTech centraal op het M&A Forum dat wordt gehost door Van Doorne in Amsterdam
met o.a. FInTech specialisten Marco Bosma (FinTech & Innovation Rabobank) en Sake Bosch (Managing Partner Prime Ventures). Daarnaast nemen de (mede)oprichters van de FinTech bedrijven Otly! en Owlin, Lior Bornshtain en Sjoerd Leemhuis plaats in het panel.

Kansen voor M&A in FinTech
Waar de start-up FinTech bedrijven jaarlijks met honderen zo niet duizenden ontstaan, omvallen, weer opstaan, de markt uit worden geconcurreerd en uiteindelijk het gros de eindstreep niet haalt zijn er ook prachtige voorbeelden. Een investeerder stapt in, lucratieve partnerships met banken worden gesloten, het bedrijf wordt met een multiple van 7 verkocht etc. 
 
Bij Van Doorne weten ze uitstekend wat FinTech behelst. Van Doorne heeft al vele jaren een dedicated FinTech team, met daarin een combinatie van de sterk ontwikkelde disciplines toezicht, IT, privacy en corporate/M&A.Daarmee biedt Van Doorne een unieke combinatie van FinTech expertises. Wat zijn de overwegingen van investeerders, banken en andere financiële instellingen om een FinTech te kopen? Hoe worden de bedrijven gewaardeerd? Welke FinTech redt het wel en welke niet? En waarom? 

Vanuit verschillende expertises en professies hoort u alles over kansen voor M&A in FinTech en kunt u de experts vragen stellen. Kom erachter tijdens het M&A Forum 'Kansen in M&A in FinTech' bij Van Doorne in Amsterdam.

Bezoek het M&A Forum Amsterdam
Op 16 november komen bedrijven, private equity-investeerders en M&A-professionals bijeen tijdens het M&A Forum om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats bij Van Doorne in Amsterdam en is een initiatief van de M&A Community.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.00 uur Masterclass en panel 
17.50 uur Bekend maken genomineerden M&A Awards 2016
18.00 uur M&A Cafe / Bekendmaking genomineerden M&A Awards 2016


20.00 uur Einde

Wie ontmoet u tijdens het M&A Café?
Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren?  U ontmoet M&A professionals van bedrijven als ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, American Appraisal, APG, Atos, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Gilde Benelux, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, Mentha Capital, NautaDutilh, Rabobank International, Stibbe en meer.

Bezoek alle M&A Fora, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor de M&A Fora met Masterclasses, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who 's who in M&A en Private Equity. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 795 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Een lidmaatschap van de M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A zoals M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s, General Counsel en CEO’s. Word hier lid van de M&A Community.