Young M&A Academy: Will technology guide your deals?

Datum/Tijd
29 oktober 2020 - 18:30
Locatie
KPMG, Amstelveen
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Op donderdag 29 oktober komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens Young M&A Academy om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats in bij KPMG in Amstelveen en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Will technology guide your deals?

Waar voorheen de fietskoerier op de Zuidas heilig was, wordt deze tegenwoordig alleen nog maar gebeld als de aktes naar de notaris moeten worden gefietst.
 
Datarooms, auctions, machine learning, artificial intelligence zijn tegenwoordig in de meeste transacties niet meer weg te denken. Maar hoe ging dit vroeger en kunnen we hiervan leren? Zouden we er vanuit kunnen gaan dat we ‘tijd’ over kunnen hebben? En wat betekent dat voor de skill set van de toekomstige dealmaker?
 
Investeerders worstelen met complexe technologie, data-analyse en op software gebaseerde disruptors. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste make or buy beslissingen maakt en het peloton leidt? Welke elementen helpen jou post-deal die bijdragen aan een kwalitatieve dealflow en lage DD kosten? Is jouw DD nog wel afdoende? Je moet als M&A professionals de complexiteit en kansen van digitale disruptie en transformatie begrijpen. Hoe ga je om met de impact van technologie in het dealmaking proces? 

Programma

18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Start van de Masterclasses Young M&A Academy
20.00 uur Young M&A Café met DJ
22.00 uur Einde

Nog geen lid van de Young M&A Community?

 

Word hier Young Member en ontvang gratis een New Tailor maathemd (t.w.v. 149,- euro).

Bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine

 

De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. 

Partner, sponsoring of vragen?

Neem contact op met Claire Eringa via ceringa@alexvangroningen.nl of +31 15 18 04 71.

Hosting partner