Young M&A Forum: Wat betekent een zinvolle carrière voor jou?

Datum/Tijd
13 oktober 2022 - 16:00
Locatie
Baker McKenzie, Claude Debussylaan 54
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Bezoek Young M&A Academy
Op donderdag 13 oktober komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens Young M&A Academy om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats in Amsterdam en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Programma
16:00 uur Ontvangst
16:30 uur Forum
18:00 uur Netwerkborrel 

Wat betekent een zinvolle carrière voor jou? 

 Zoek jij naar een doel of meer betekenis in jouw professionele carrière? Vraag jij je wel eens af of je op het juiste pad zit of heb je tips voor anderen om daar te geraken? Tijdens het Young M&A Forum bespreken we de praktische stappen die je vandaag of deze maand kunt nemen om ervoor te zorgen dat je niet alleen achter je laptop zwoegt, maar ook inzet op de dingen waar je echt om geeft.  

 

Exclusieve intervisie voor leden 

Tijdens de Young M&A fora is er gelegenheid voor het bijwonen van een exclusieve intervisie sessie. Onder professionele begeleiding helpen we elkaar beter te worden als professional. De intervisie is een boeiende manier om te leren van vakgenoten. Tijdens de intervisie raadplegen en adviseren we elkaar over complexe werk gerelateerde vragen en situaties die ons ook persoonlijk kunnen raken. Chatham House Rules are mandatory. 
 

 

SPREKERS:

Rebecca Kuijpers-Zimmerman is Legal Director in het Amsterdamse corporate M&A team van Baker McKenzie.
Ook is zij lid van onze EMEA securities praktijkgroep en global M&A groep. Rebecca is gespecialiseerd in private M&A (corporate overnames, joint ventures en andere samenwerkingsvormen) en equity capital markets (ECM). In 2022 kreeg Rebecca een Women in Business Law-award als beste, vrouwelijke ECM-advocaat in Europa.

Rebecca is (mede)verantwoordelijk voor de groei en het succes van ons ECM team. Niet alleen door mooie transacties (beursgangen, openbare biedingen en secondary offerings) en het adviseren op boardroomniveau, maar ook door regelmatig te spreken te spreken en publiceren over ECM. Rebecca adviseert en spreekt hierbij regelmatig over strategieën en doelstellingen op het gebied van ESG (Environmental, Social en Governance) en langetermijnwaardecreatie.

Rebecca is hiernaast een van de gezichten van Baker McKenzie op het gebied van Inclusiviteit & Diversiteit (I&D) en belangrijk voor de werving en de groei van jonge advocaten.
 

Laila Kouchi is Senior Associate in het corporate M&A team van Baker McKenzie Amsterdam.
Laila adviseert haar cliënten over private equity, corporate restructurering en venture capital en is gespecialiseerd in (renewable) energy, clean technology, utilities en life sciences. Advies over het belang van ESG-criteria bij het creëren van waarde speelt een steeds belangrijker rol in haar werk.

Binnen Baker McKenzie maakt Laila zich sterk voor de realisatie van de doelstellingen op het gebied van Inclusiviteit & Diversiteit (I&D) en helpt zij bouwen aan n een cultuur van respect, betrokkenheid en saamhorigheid.

 

Brigitte van der Maarel is Managing Partner van Karmijn Kapitaal sinds 2021, waar zij reeds sinds 2017 lid is van het Investment commitee. 

Brigitte heeft ruim 25 jaar ervaring in Private Equity, Leveraged Finance en M&A opgedaan bij onder andere ABN AMRO, ING, INKEF Capital en aansluitend als leidinggevende van NIBC Investment Partners. Parallel aan bovenstaande heeft Brigitte een ruime ervaring als commissaris en voorzitter audit committee bij bedrijven actief in de publike en private sector, met sterke drijfveren voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Brigitte studeerde economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en stuurdeerde af binnen Financiering & Belegging. 

 

Pieter Ebeling leidt de private equity en consumentenpraktijken bij Odgers Berndtson in Nederland.

Hij helpt klanten hun strategische doelen te realiseren door hen te verbinden met de beste leiders en hen te ondersteunen bij het vormen van effectieve leiderschapsteams. Leiders die waarde toevoegen aan de algemene strategie en missie van een bedrijf. Hij is ook een ervaren leiderschapsconsultant die profielen van huidige en toekomstige leiders analyseert – individueel en als leiderschapsteam – en waardevolle leiderschapsinzichten oplevert.

Vernieuwend in zijn manier van denken. Resultaatgericht tegelijk. Altijd het grotere plaatje zien. Snelle denker. Ervoor zorgen dat klanten en kandidaten worden uitgedaagd om te slagen, hun volledige potentieel te maximaliseren en impact te creëren – op strategisch en persoonlijk niveau. Dat is Pieter.

 

André is een doorgewinterde professional in M&A intergratie-en carve out projecten bij Tata Consultancy Services. Hij heeft de dealcyclus beheerd vanaf business care, due diligence, signing, closing, de eerste 100 dagen en daarna. Hij is gespecialiseerd in de Life Sciences en Healthcare sector. 

 

 

Wil je dit event ook bezoeken? Word nu lid en bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De Young M&A Community is hét platform voor professionals tot en met 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. Word lid van de Young M&A Community.
 

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Evelijn Hartvelt via evelijnhartvelt@sijthoffmedia.nl of +31 6 15 17 32 10.