Young M&A Forum

Datum/Tijd
05 september 2019 - 18:00
Locatie
N.t.b.
Toegankelijk voor
HR Professionals, Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Bezoek het Young M&A Forum
Op donderdag 5 september komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens het Young M&A Forum om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats in Amsterdam en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Start Masterclasses Young M&A Academy
19.15 uur Young M&A Café met DJ en Saxofonist
21.30 uur Einde

Young M&A Academy: meer kennis, meer ervaring, meer deals 
Alex van Groningen biedt al 25 jaar tientallen financiële cursussen, management trainingen & opleidingen Permanente Educatie (PE Punten / PE Uren) voor finance professionals en ambitieuze managers. De Young M&A Academy is een logische stap.

Om in een M&A-proces beslagen ten ijs te komen wil je als investeerder bijvoorbeeld meer weten over de fiscale aspecten bij een management participatie en financiering trends, als jurist meer over investment banking en valuation. Ook richt de Young M&A Academy zich op de ontwikkeling van soft skills.

Hoe werkt dit? 
Young M&A Full Members ontvangen uitnodigingen voor de jaarlijkse M&A Fora en kiezen per bijeenkomst uit één onderwerp. Middels kleine werkgroepen gericht op een specifiek onderwerp gaan zij met elkaar in gesprek onder begeleiding van een topexpert uit de praktijk.

Wat biedt de Young M&A Community jou?
– Deel en leer met gelijkgestemden in een vertrouwde omgeving
– Word effectiever in je werk en voeg meer waarde toe
– Vraag een netwerk van vakgenoten om advies
– Ontdek trends en marktontwikkelingen
– Wat biedt de Young M&A Community aan uw organisatie?

Wat biedt de Young M&A Community jouw bedrijf?
– Je ondersteunt de competentieontwikkeling van uw medewerkers
– Je haalt en houdt de juiste kennis in huis
– Je verbetert de bedrijfsresultaten door meer kennis en netwerk
– Je bespaart op adviezen van consultants
– Je verhoogt de werknemerstevredenheid

Bezoek alle Young M&A Fora, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor de M&A Fora met Masterclasses, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who 's who in M&A en Private Equity. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 295 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Word lid van de Young M&A Community
Een lidmaatschap van de Young M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A tot en met 35 jaar. Word hier lid van de Young M&A Community.