M&A Criterium

Datum/Tijd
14 september 2023 - 13:00
Locatie
Wattshub, Radarweg 480, Amsterdam
Toegankelijk voor
Full Membership, Young Membership
Investering
Kosteloos voor full members en partners van de M&A Community

Kom meefietsen met de M&A Community
Op donderdag 14 september stappen (young) M&A-ers weer op de fiets voor een gezamenlijke fietstocht tijdens alweer de zesde editie van het M&A Criterium. Het perfecte evenement om je van je sportieve kant te laten zien én te netwerken met je collega’s. We gaan van start in Amsterdam over 2 afstanden van 90km en 65km, waar we de tocht ook weer eindigen met een prijsuitreiking, barbecue en een borrel.

Niet te missen tijdens deze editie van het Criterium is de wielrenlegende Erik Dekker die ons zal komen versterken tijdens dit prachtige evenement. Hij is 1 van Nederlands succesvolste wielrenners en o.a. viervoudig etappe winnaar in de Tour de France en voormalig Nederlands kampioen en 2e op de Olympische spelen geworden. Hij zal uiteraard meefietsen, iedereen de nodige tips en tricks geven en ook zijn laatste boek de Tour van Erik Dekker overhandigen.

Ook verloten we net als vorig jaar 2 Jumbo-Visma wielrenshirts.

Dit wil je niet missen!

Programma: 
13.00 – Verzamelen
13:30 – Start 90km – download hier de route.
14.15 – start 65km – download hier de route.
17.00 – Finish met aansluitend Netwerkborrel
17.30 – BBQ

Sponsored by:

Bezoek alle M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
Word nu lid van de M&A Community en krijg kosteloos toegang tot dit M&A Forum, het Private Equity Summit en alle andere M&A Fora en Masterclasses en eenmalig tot de M&A Awards (Meld u aan met partnercode ‘MAawards’). De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Leden hebben ook gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen 4x per jaar M&A Magazine. Lees over al uw privileges en word lid.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Jurriën Morsch via jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl of 020 246 7421.