Leadership in Finance Summit | Cut the Crap

Datum/Tijd
13 november 2019 - 09:45
Locatie
DeFabrique, Maarssen
Investering
€495 of €2.995 | Kosteloos voor leden van de CFO Association en Controllers Netwerk

Meld u aan voor het Leadership in Finance Summit 2019
Ontmoet (group)controllers, financieel directeuren en financieel managers op woensdag 13 november tijdens het Leadership in Finance Summit 2019. Een inspirerende dag die in het teken staat van kennis opdoen en delen, het ontmoeten van bekenden en het opdoen van nieuwe contacten.

Nadere informatie over het evenement volgt op korte termijn. U kunt alvast terecht op leadershipinfinancesummit.nl.

Sprekers en programma
Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies worden de bezoekers voorzien van strategische kennis en knowhow die hen helpt bij het optimaliseren en realiseren van een succesvolle financiële strategie. Daarnaast zal tijdens het congres de Leadership in Finance Award 2019 worden uitgereikt.

Dagprogramma
Om 10.00 uur start het algemene inhoudelijke programma, De dag is gevuld met allerlei keynote presentaties, inspirerende workshops, Round Table discussies en allerlei mogelijkheden tot netwerken. Wij sluiten de dag af met een informele borrel tot circa 18.00 uur.

Kosteloos voor leden van de CFO Association en Controllers Netwerk 
Het Leadership in Finance Summit is een nieuw evenement, georganiseerd door de CFO Association en het Controllers Netwerk. Het summit wordt georganiseerd voor CFO's en zijn/haar team, Financieel Directeuren en Group/Corporate Controllers, op dit moment werkzaam voor organisaties of afdelingen met een minimale omzet van 200 miljoen euro.

Wij hopen u te verwelkomen op het Leadership in Finance Summit op 13 november 2019. Bent u lid van de CFO Association of het Controllers Netwerk? Meld u dan hieronder snel kosteloos aan! Bent u nog geen lid, dan kunt u zich hier meteen aanmelden als lid. 

Heeft u vragen over dit summit? Neem contact op met Melanie Donkers (020 5788912). Ook vindt u meer informatie op LeadershipInFinanceSummit.nl