Leadership in Finance Summit 2018

Datum/Tijd
18 april 2018 - 09:45
Locatie
Spant, Bussum
Investering
495 of 2.995 | Kosteloos voor leden van de CFO Association en Controllers Netwerk

 

Dilemma's
Dilemma’s: dagelijks hebben we ermee te maken. Niet alleen in ons werk als financial, maar ook in ons privéleven. Bij elke beslissing zijn er heel veel afwegingen te maken tussen bijvoorbeeld het resultaat van de onderneming, de kijk van de buitenwereld, de lange of korte termijn, onze mensen, directe collega’s, onze eigen waarden en carrière. Een mentaal doolhof waarin we onze weg moeten vinden. Hoe gaat u hier als financial en binnen uw team mee om?

Tijdens het Leadership in Finance Summit gaan we in op de omgang met dilemma’s. Hoe gaan we binnen het finance team om met de moeilijke besluiten waarvoor we elke dag staan? Wat is de rol van twijfel? Waarop baseren we onze beslissingen? En bestaat een slecht besluit eigenlijk wel en wat is dat? Met sprekers van binnen en buiten het bedrijfsleven gaan we op zoek naar antwoord op deze en andere vragen.  

Kosteloos voor leden van de CFO Association en Controllers Netwerk 
Het Leadership in Finance Summit is een nieuw evenement, georganiseerd door de CFO Association en het Controllers Netwerk. Het summit wordt georganiseerd voor CFO's en zijn/haar team, Financieel Directeuren en Group/Corporate Controllers, op dit moment werkzaam voor organisaties of afdelingen met een minimale omzet van 200 miljoen euro.

Wij hopen u te verwelkomen op het Leadership in Finance Summit op 18 april 2018. Bent u lid van de CFO Association of het Controllers Netwerk? Meld u dan hieronder snel kosteloos aan! Bent u nog geen lid, dan kunt u zich hier meteen aanmelden als lid. 

Heeft u vragen over dit summit? Neem contact op met Isabelle Korzilius (020 5788902). Ook vindt u meer informatie op LeadershipInFinanceSummit.nl