CFO Day 2016

Datum/Tijd
01 juni 2016 - 09:00
Locatie
Grand Hotel Huis ter Duin
Investering
3390,- (kosteloos voor leden)

Meld u aan voor CFO Day 2016

CFO Day 2016 wordt gehouden op woensdag 1 juni in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het thema is Accelerate Learning!

Accelerate Learning!

Tijdens CFO Day 2015 bespraken we hoe bestaande organisaties sneller en exponentieler kunnen mee veranderen met hun omgeving. Hieruit kwam onze capaciteit om snel te leren en kennis om te zetten in actie als de meest kritische succesfactor van dit digitale tijdperk naar voren.

Organisaties die massaal kennis weten te verzamelen en erin slagen deze kennis in actie om te zetten en vervolgens exponentieel te laten toenemen, winnen. Tijdens CFO Day 2016 gaan we in gesprek over hoe we van onze organisaties echte lerende organismen kunnen maken door kennis te vergaren vanuit medewerkers, ecosysteem en wereldwijde kennisgemeenschappen. Hoe zetten we deze kennis om in oplossingen voor onze klanten en blijven we onszelf verder verbeteren door co-creatie.

We bespreken met elkaar wat de bouwstenen van een dergelijke organisatie zijn en vragen ons af wat er ‘om’ moet binnen de huidige organisatie. We dagen u uit of uw gedrag als finance leren bevordert en tonen voorbeelden van hoe de CFO een ‘leercultuur’ kan stimuleren.

Hoe ziet het programma eruit?

Momenteel zijn wij bezig met het samenstellen van het programma. Meer informatie over het evenement vindt u op CFODay.nl

<!–

Bezoek kosteloos CFO Day 2015
Als lid van de CFO Association is deelname gratis. Wilt u ter kennismaking eenmalig kosteloos de CFO Day bezoeken? Neem dan contact op met CFO Communitiy Manager Kevin Mottard via 06 50 460 22 90 of kmottard@cfo.nl. Wilt u zich direct aanmelden voor CFO Day? Word dan nu lid en verzeker u daarna van deelname.

–>