Jaarcongres Finance Transformation 2017

Datum/Tijd
08 november 2017 - 09:30
Locatie
Taets, Zaandam
Investering
395,- of 3390,- (kosteloos voor leden)

Op woensdag 8 november vindt het Jaarcongres Finance Transformation 2017, met als thema Maximize Happiness in Zaandam.

Afgelopen CFO Day bespraken we het thema "Embrace Entrepreneurship". Tijdens deze dag werd bevestigd hoeveel kracht er in de mens zit. En wiens levensvreugde de hele ruimte met energie vulde. Dit soort mensen en gedrag is wat organisaties succesvol maakt. Tijdens het Jaarcongres Finance Transformation willen we dan ook met elkaar in gesprek over hoe we de grootste asset van onze organisatie en samenleving kunnen maximaliseren: het geluk van onze mensen!

Meld u aan voor het Jaarcongres Finance Transformation
Finance Transformation is het jaarcongres voor CFO’s, senior finance professionals en group controllers van grote (inter)nationale organisaties. Het congres biedt u alles wat u maar kunt verwachten van een topevenement: inspiratie, kennis, boeiende discussies, hoog niveau aan hospitality en netwerken met meer dan 450 zakelijke relaties, financiële collega's en studievrienden.

Meer informatie over het programma volgt in aanloop naar het evenement. Deze informatie wordt geplaatst op www.financetransformation.nl

Bezoek kosteloos Jaarcongres Finance Transformation
Kosteloze deelname? Leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan het Jaarcongres Finance Transformation. Ook kunt u kosteloos deelnemen indien u een uitnodiging met code heeft ontvangen van één van onze partners. Het is hierbij wel van belang dat u voldoet aan het bezoekersprofiel van het Jaarcongres Finance Transformation.