FM Dag 2021

Datum/Tijd
01 januari 2021 - 09:00
Investering
Kosteloos voor leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom dan naar de FM Dag. Open de deur naar een wereld met thought leadership, topnotch kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een schitterende ambiance. Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

Thema FM Dag 2021
Info volgt.

 

Advies van top CFO's en denkers
Wij nemen u mee langs een veelzijdig en prikkelend dagprogramma. Laat u op FM Dag 2021 adviseren door top CFO's en denkers. Lees meer over het programma en sprekers op FM-dag.nl.

Meld u eenvoudig aan
Deelname is kosteloos voor leden van de CFO Association of het Controllers Netwerk. Ook lid worden? Meld u dan aan voor de CFO Association of Controllers Netwerk en bezoek de FM Dag kosteloos. Voor early birds geldt een vroegboekkorting. Meld u vandaag nog aan voor FM Dag 2021.

Heeft u vragen over uw deelname? Wilt u betrokken zijn als partner bij de FM Dag 2021? Neem gerust contact met op met Michael van Asperen. Voor meer informatie gaat u naar FM-Dag.nl