FM Dag 2020 | In symfonie

Datum/Tijd
16 september 2020 - 09:00
Locatie
't Spant, Bussum
Investering
Kosteloos voor leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom dan naar de FM Dag op woensdag 16 september 2020 in 't Spant in Bussum. Open de deur naar een wereld met thought leadership, topnotch kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een schitterende ambiance. Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

Thema FM Dag 2020: In symfonie
Het ene instrument speelt hard als het andere zacht is. Ieder volgt zijn eigen melodie. Toch is het geheel in harmonie, het volgt een ritme, ligt op een vaste koers. Dat is de kern van de symfonie. Soms is er rust nodig, dan weer versnelt alles, in een razende vaart op weg naar een duidelijk doel. Eigenlijk gaat het in een bedrijf net zo. Er zijn eerste violisten, lead guitars, een hele slagwerksectie of een enkele drummers. En iemand moet dat alles leiden, begeleiden, en corrigeren: net als bij een orkest is er ook een dirigent nodig voor de zakelijke symfonie. Sommige bedrijven zijn klassiek en die volgen de bekende weg die gevraagd en noodzakelijk blijft. Andere zijn meer jazzy, er is meer ruimte voor improvisatie, agile reageren op wat er gebeurt. Kunnen we onze symphonie ook aanpassen naar wat nodig is? Hoe klinkt uw bedijfssymfonie?

Advies van top CFO's en denkers
Wij nemen u mee langs een veelzijdig en prikkelend dagprogramma. Laat u op FM Dag 2020 adviseren door top CFO's en denkers. Lees meer over het programma en sprekers op FM-dag.nl.

Meld u eenvoudig aan
Deelname is kosteloos voor leden van de CFO Association of het Controllers Netwerk. Ook lid worden? Meld u dan aan voor de CFO Association of Controllers Netwerk en bezoek de FM Dag kosteloos. Voor early birds geldt een vroegboekkorting. Meld u vandaag nog aan voor FM Dag 2020.

Heeft u vragen over uw deelname? Wilt u betrokken zijn als partner bij de FM Dag 2020? Neem gerust contact met op met Michael van Asperen. Voor meer informatie gaat u naar FM-Dag.nl