FM Dag | The Art of War

Datum/Tijd
17 april 2019 - 09:00
Locatie
Fort Voordorp, Utrecht
Investering
Kosteloos voor leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom dan naar de FM Dag op woensdag 17 april in Fort Voordoorp in Utrecht. Open de deur naar een wereld met thought leadership, topnotch kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een schitterende ambiance. Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

Advies van top CFO's en denkers
Wij nemen u mee langs een veelzijdig en prikkelend dagprogramma. Laat u op FM Dag 2019 adviseren door top CFO's en denkers. Lees meer over het programma en sprekers op FM-dag.nl.

Meld u eenvoudig aan
Deelname is kosteloos voor leden van de CFO Association of het Controllers Netwerk. Ook lid worden? Meld u dan aan voor de CFO Association of Controllers Netwerk en bezoek de FM Dag kosteloos. Voor early birds geldt een vroegboekkorting. Meld u vandaag nog aan voor FM Dag 2019.

Heeft u vragen over uw deelname? Wilt u betrokken zijn als partner bij de FM Dag 2019? Neem gerust contact met op met Michael van Asperen. Voor meer informatie gaat u naar FM-Dag.nl