FM Dag 2018 | De beslissing is aan jou!

Datum/Tijd
14 november 2018 - 09:00
Locatie
1931 Congrescentrum Brabanthallen, 's Hertogenbosch
Investering
Kosteloos voor leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk

Bent u financieel eindverantwoordelijk voor uw organisatie? Wilt u uw bedrijf laten groeien? Kom dan naar de FM Dag op woensdag 14 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Open de deur naar een wereld met thought leadership, topnotch kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een schitterende ambiance. Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 400 financiële vakgenoten.

De beslissing is aan jou!​
Beslissingen zijn niet per definitie goed of slecht en als een beslissing wordt genomen, is er altijd dat stemmetje in het achterhoofd: ‘Doen of niet doen?’ Je weet dat je het ​één moet, maar je wilt ook dat andere. Gaan voor duurzaam of winst? Kan beide? De beslissing is aan jou! Nederland telt 180.000 familiebedrijven, samen verantwoordelijk voor ruim 40% van de werkgelegenheid en bijna 50% van het Bruto Nationaal Product. 

​​ Passie en bevlogenheid kenmerken het familiebedrijf. Net als betrokkenheid van die nog steeds in de onderneming actieve familieleden. Maar wat te doen als groei een professionaliseringsslag noodzakelijk maakt? Dreigt dat decennialang zo gekoesterde ‘wij en ons’, pijler van de sector, te verdwijnen? Maakt traditionele warmte plaats voor kil centraliseren, standaardiseren, uniformeren? 

Op de FM Dag worden antwoorden gegeven. Opdat het hart niet uit dat familiebedrijf wordt gesneden. Met dagvoorzitter Wilfred Genee en o.a. sprekers Michel Vos (journalist en VS-correspondent), Ton van Veen (CFO Jumbo Supermarkten) en VVV-Venlo voorzitter Hai Berden.

Advies van top CFO's en denkers
Wij nemen u mee langs een veelzijdig en prikkelend dagprogramma. Laat u op FM Dag 2018 adviseren door top CFO's en denkers. Lees meer over het programma en sprekers op FM-dag.nl.

Meld u eenvoudig aan
Deelname is kosteloos voor leden van de CFO Association of het Controllers Netwerk. Ook lid worden? Meld u dan aan voor de CFO Association of Controllers Netwerk en bezoek de FM Dag kosteloos. Voor early birds geldt een vroegboekkorting. Meld u vandaag nog aan voor FM Dag 2017.

Heeft u vragen over uw deelname? Wilt u betrokken zijn als partner bij de FM Dag 2018? Neem gerust contact met op met Michael van Asperen. Voor meer informatie gaat u naar FM-Dag.nl