Executive Day 2018 | Keep the Netherlands great

Datum/Tijd
10 oktober 2018 - 10:00
Locatie
The Duke, Nistelrode
Investering
3390,- (kosteloos voor genodigden)

KEEP THE NETHERLANDS GREAT

Successful M&A as driver of our prosperity 
 

Volgens het World Economic Forum is de Nederlandse economie de meest concurrerende economie van de Europese Unie en de vierde wereldwijd. Bovendien is Nederland, van de landen die deze lijst aanvoeren, wellicht het land waar welvaart en welzijn het grootste deel van de bevolking bereiken.

Maar op hetzelfde moment neemt de ontevredenheid bij de bevolking toe over hoe dingen gaan, dreigen hoofdkantoren uit Nederland te verdwijnen en is er grote commotie rond de stappen van het kabinet om onze bedrijven internationaal competitief te houden.

Dit roept de vraag op of we voldoende beseffen dat onze welvaart en welzijn niet gratis zijn. Zijn we als samenleving voldoende bewust van de stappen die nodig zijn om succesvol te blijven? Wat zijn die stappen en hoe nemen we alle burgers hierin mee? Welk type leiderschap is daarvoor nodig en tonen we dit vandaag de dag voldoende?

Op de Executive Day bespreken we naast de algemene maatschappelijke context, de stand van het Nederlandse bedrijfsleven en reiken we M&A aan als hefboom tot behoud van onze huidige positie in de wereld. Want vandaag de dag eet je of je wordt gegeten.

Succesvolle M&A is dan ook cruciaal om te blijven bestaan en groter te worden. Tijdens de Executive Day bespreken we succesvolle M&A transacties de afgelopen jaren. Welke ambitie en leiderschap tonen deze bedrijven? En zijn we als BV Nederland voldoende ambitieus en agressief inzake de groei van onze organisaties? Of zijn we te risico avers? Moeten we meer deals doen?

En hoe zorgen we vervolgens dat deze deals ook succesvol worden? Want bedrijven integreren is een kunst. Een kunst die niet enkel beoefend wordt door de dealmakers. Maar waar het hele bedrijf een cruciale rol in moet spelen, wil je slagen.

Daarom brengen we tijdens de Executive Day CEOs, CFOs, CHROs, CMOs en COOs samen om met elkaar in gesprek te gaan over hun rol ter zake en hoe ze elkaar nodig hebben om succesvol te groeien door M&A.

Meer informatie is te vinden op: www.executiveday.nl