Executive Day

Datum/Tijd
26 september 2019 - 10:00
Locatie
Faculty Club, Leuven
Investering
3390,- (kosteloos voor leden)

Eerder in het jaar brachten we op de CFO en CHRO Day het Belgische en Nederlandse C-level samen om na te denken over het leiderschap en de organisatievorm van morgen. Op de Executive Day brengen we iedereen terug samen over functies heen.

Uit de dialogen met de community werd duidelijk dat een ander type organisatie nodig is: de social entreprise.

Een organisatie die zich niet enkel laat leiden door beurskoers en winst maar waar duurzaamheid, maatschappelijke impact etc ook enige aandacht krijgen. Waar de impact die je als organisatie op de samenleving van vandaag EN morgen hebt, je koers bepaalt. En het resultaat hiervan een afgeleide is.

Welke andere aansturing is hiervoor nodig? Hoe vertaal je dit in de band met je medewerkers? Hoe verandert dit onze relatie met onze aandeelhouders en investeerders? En wordt 'het goede doen' niet per definitie overboord gegooid wanneer een crisis zich aandient?

Wat gaan we als bedrijfsleven doen om de klimaatopwarming tegen te gaan? Hoe zorgen we dat ouderen langer waardevol blijven en zich zo voelen? Wat doen we aan de tweedeling in de samenleving? Hoe zorgen we dat onze bedrijven een weerspiegeling worden van onze samenleving vanaf de (vandaag vaak grijsgekleurde en mannelijke) top langs alle geledingen heen?

Op al deze vragen en op het type leiderschap dat er vandaag nodig is om morgen een echte social entreprise te zijn, gaan we in op Executive Day 2019

Meer informatie is te vinden op: www.executiveday.be