Executive Day 2017 | Belgium meets the Netherlands

Datum/Tijd
21 september 2017 - 10:00
Locatie
Kasteel van Brasschaat
Investering
3390,- (kosteloos voor leden)

Vele bestuurders die zetelen in onze Nederlandse CFO-, M&A- en CHRO Community hebben ons door de jaren heen aangemoedigd meer te doen om de samenwerking tussen België en Nederland te bevorderen. Daarom gaan we in 2017 ons netwerk uitbreiden naar ons dichtstbijzijnde buurland, België. Op 21 september 2017 organiseren we Executive Day ‘Belgium meets the Netherlands’ in het Kasteel van Brasschaat. 

Tijdens Executive Day kijken we waar de ondernemerskracht van beide landen zit en wat de zwaktes zijn. Wat kunnen we van elkaar leren? Hoe ondersteunt de overheid ondernemerschap en waar zit ze het in de weg? Hoe gaan beide landen om met de verliezers van globalisering en digitalisering en de tweedracht die dit in onze samenleving brengt?

Op Executive Day zijn al onze Nederlandse CFO-, M&A en CHRO community-leden en hun peers uit België welkom. Maar ook CEO’s en andere board members. Na een algemene discussie brengen we CFO’s, CHRO’s en general management afzonderlijk bij elkaar. Wat zijn hun grootste uitdagingen en prioriteiten en hoe verschillen die in België en Nederland? 

Na een goede discussie met uw eigen ‘bloedgroep’ onderwerpen we u aan een executive mix. Wat verwacht de CEO van de CFO? Zien andere board members de financial al als een business partner of is er nog werk aan de winkel? Drukt de CHRO voldoende zijn stempel op de organisatie? Of spreekt hij te weinig de taal van de rest van de organisatie? Heeft de CEO een voldoende brede blik of kijkt hij te veel naar korte termijn resultaten en zit hij te veel op het behalen van targets die ondertussen achterhaald zijn? 

Tijdens Executive Day 2017 willen we uw netwerk en gezichtsveld verbreden. Laat u inspireren en uitdagen door uw eigen vakbroeders, vakbroeders uit een ander land en leiders uit andere functies.

Meer informatie is te vinden op: www.executiveday.be