Corporate Finance Summit 2016

fallback
Datum/Tijd
16 maart 2016 - 10:00
Locatie
Spant! Bussum
Investering
745,- of 2.235,- (kosteloos voor leden)

Ontmoet CFO’s, Corporate Finance Directors, CPO’s, Treasury Managers, Investment Managers, Credit Managers, Concern-, Group- en Financial Controllers op woensdag 16 maart tijdens de Corporate Finance Summit 2016 in Spant! in Bussum. Een inspirerende dag die in het teken staat van kennis opdoen en delen, het ontmoeten van bekenden en het opdoen van nieuwe contacten. Het thema van de summit is Groei door Financiele Duurzaamheid. 

Meer informatie
Nadere informatie over het evenement volgt op korte termijn. Ook kunt u terecht op CorporateFinanceSummit.nl

Sprekers en programma
Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies worden de bezoekers voorzien van strategische kennis en knowhow die hen helpt bij het optimaliseren en realiseren van een succesvolle financiële strategie.

Dagprogramma

Om 09.30 uur start het algemene inhoudelijke programma, De dag is gevuld met allerlei keynote presentaties, inspirerende workshops, Round Table discussies en allerlei mogelijkheden tot netwerken. Wij sluiten de dag af met een informele borrel tot circa 17.30 uur.

Wie ontmoet u tijdens de Corporate Finance, Capital & Cash Summit?
Ontmoet peers werkzaam bij bedrijven als AkzoNobel, Ahold, AirFrance/KLM, Albron, Arizona Chemicals, BAM, Canon, Cofely, DHL, DSM, Eneco, FrieslandCampina, GasTerra, HEMA, IBM, ING, KPN, Liberty Global, Mediq, NS, Nutreco, PGGM, Philips, ProRail, Rabobank, Randstad, Reed Elsevier, Schiphol, Shell, T-Mobile, TomTom, USG People, Vanderlande Industries, VolkerWessels en Vopak.

Kosteloze deelname?
Leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan de Corporate Finance, Capital & Cash Summit. Ook kunt u kosteloos deelnemen indien u een uitnodiging met code heeft ontvangen van één van onze partners. Het is hierbij wel van belang dat u voldoet aan het bezoekersprofiel van de Corporate Finance, Capital & Cash Summit**.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 16 maart.