CFO Day 2021

Datum/Tijd
22 september 2021 - 08:00
Locatie
Grand Hotel Huis ter Duin
Investering
3395,- (kosteloos voor leden)

CFO Day is hét grootste boardroom level event in Nederland. Jaarlijks komen 400 CFO's, Financieel Directeuren, commissarissen en CEO's twee dagen bijeen om van gedachten te wisselen, te netwerken en de CFO van het Jaar te verkiezen. Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies worden de bezoekers voorzien van strategische kennis en knowhow die hen helpt bij de uitoefening van hun vak. Het event heeft dan ook een vaste plaats veroverd in de agenda van de Nederlandse CFO.

Het thema is dit jaar  A Brave New World. In 1932 schreef Aldous Huxley zijn gelijknamige meesterroman; hierin schetst hij een dystopie waarin technologie het leven van de mens, van geboorte tot overlijden, bepaalt. Tegenwoordig maken we meer en meer gebruik van technologie en data, maar hoe waken we ervoor dat we hier niet blindelings op gaan vertrouwen?

Diverse experts komen op deze dag aan bod: Oliver Khouri vertelt over de macht van Big Tech, met Hetty Helsmoortel gaan we in op het bewerken van DNA, Bellingcat neemt ons mee in de wereld van burgerjournalistiek en desinformatie en 'One of the world's leading thinkers', Noreena Hertz deelt haar kijk op ons leven in de eenzaamste eeuw ooit. Benieuwd naar de rest? Alle sprekers en tafelgasten vind je op cfoday.nl.

Heb je vragen of wil je er op 22 september bij zijn? Neem dan contact op met community manager Michael van Asperen.