CFO Day 2023: Back to Business

Datum/Tijd
01 juni 2023 - 09:30
Locatie
Grand Hotel Huis ter Duin

CFO Day is hét grootste boardroom level event in Nederland. Jaarlijks komen 500 CFO's bijeen om van gedachten te wisselen, te netwerken en de CFO van het Jaar te verkiezen. Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies worden de bezoekers voorzien van strategische kennis en knowhow die hen helpt bij de uitoefening van hun vak. Het event heeft dan ook een vaste plaats veroverd in de agenda van de Nederlandse CFO.

CFO Day 2023: Back to Business
We lijken te leven in een tijd die bol staat van de crises. Van stikstof tot oorlog, van arbeidsmarkt tot inflatie, van schaarste tot klimaat en van energie tot virussen. Tegelijkertijd worden we uitgedaagd om mee te gaan in de voortschrijdende digitale revoluties.

In dit proces worden onze organisaties voortdurend heen en weer geslingerd tussen verschillende transformaties, transities en vernieuwingen. De boodschap is: alles moet anders, alles moet sneller en niets is meer wat het lijkt. Maar is dit nu echt waar we goed in zijn? Wordt het niet tijd om nuchter en met beiden benen op de grond terug te gaan naar de basis? Naar
datgene waar het uiteindelijk allemaal écht om draait? Namelijk waarde creëren voor klanten, medewerkers, aandeelhouders én de maatschappij.

Want als het fundament goed staat, dan overleven we die crisissen ook wel!
Laten we daarom weer focussen op het (op)bouwen en leiden van prachtige bedrijven. Op het (financieel) gezond voortbouwen aan onze organisaties. Op het bedenken van nieuwe producten en diensten. En het introduceren van verrassende businessmodellen. Met deze boodschap gaat CFO Day 2023 weer Back to Business!

Dit jaar dus geen purpose-driven toekomstvoorspellingen of digitale metamorfoses, maar een dag waarin we spreken over ondernemerschap, succesvolle bedrijven, sectoren, markten en waardeketens. Met de executives zelf in de hoofdrol delen we onze inzichten, ervaringen en kennis over het succesvol leiden van bedrijven die wel tegen een stootje kunnen. En die de Business centraal stellen.