Ziet u er smoking hot uit tijdens M&A Awards 2018?

Nog slechts 75 nachtjes slapen (all-nighters niet meegerekend) en dan mag u weer helemaal los op het belangrijkste evenement van het jaar. De Beurs van Berlage maakt zich weer op voor het bezoek van duizend Nederlandse rainmakers gedurende de M&A Awards.
De grote vraag is: Wie neemt dit jaar de felbegeerde awards mee naar huis? En met wie zit u aan tafel? De laatste weken stromen de deals in ieder geval binnen. Begin november zullen wij de ranglijsten over het afgelopen jaar analyseren en publiceren.
 
Stel dat u zich op 13 december mag rekenen tot het selecte gezelschap van M&A-awardwinnaars. Hoe staat u dan op het podium? Hopelijk in uw allerbeste black tie outfit! Grote vraag is of deze nog helemaal up to date is. Goed nieuws voor u: laat nu bij New Tailor een nieuwe black tie outfit maken en krijg een smokinghemd cadeau. Wordt het een nachtblauwe of zwarte smoking? Of liever toch die tartan broek met een Prince Charlie zoals de schotten dragen of een velours jasje (de letterlijke smoking)? Aan u de keuze. Uiteraard met het advies van de heren en dame van New Tailor

Maak nu een afspraak
Neem contact op met Roel Wolbrink via 06 22 22 09 63 / roel@newtailor.nl of maak een afspraak met New Tailor Utrecht of Amsterdam.

Gratis naar M&A Awards Galafeest? Word lid van de M&A Community
De M&A Community is het platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Nieuwe leden van de M&A Community ontvangen een gratis toegangskaart (t.w.v. 500 euro) voor het galafeest na afloop van de awardceremonie. De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en de beste contacten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor de jaarlijkse M&A Cafés, M&A Masterclasses en Private Equity Forum. Leden ontvangen het M&A Magazine en staan met een professioneel profiel in de Top 1000 Dealmakers. Leden hebben gratis toegang tot M&A Insight en de M&A Database & Leaguetables. Word dus lid en bezoek kosteloos het feest. Meld u vóór 1 december aan met de partnercode 'actie1' via MenA.nl .
 
Gerelateerde artikelen