Zibber neemt SOO Media over

Samengaan van visual content service providers voor de vastgoedsector.

Zibber, specialist in vastgoedpresentatie en gerelateerde diensten aan makelaars, neemt branchegenoot SOO Media over. Het verstevigt de positie van Zibber als grootste speler in de markt van visuele content voor vastgoedpromotie. Eerder dit jaar stapte investeerder Mentha in om versnelde, duurzame groei te realiseren, en werd Topr al overgenomen. Dankzij de overnames wil Zibber verder groeien, een nog betere klantbeleving realiseren en de medewerkerstevredenheid verder vergroten.

Makelaars en projectontwikkelaars vragen steeds vaker gespecialiseerde ondersteuning in de verkoop van vastgoed, zoals aantrekkelijk beeldmateriaal, gedetailleerde plattegronden en meetrapporten met behulp van 3D laserscannen. De ervaring van Zibber hierin is een welkome aanvulling op het aanbod van SOO Media. De projectmatige afdeling van SOO Media versterkt op zijn beurt Zibber waardoor partijen als corporaties, vastgoedontwikkelaars en beleggers beter bediend kunnen worden. Het bundelen van het netwerk aan fotografen en 3D scanners draagt daarnaast bij aan een betere landelijke dekking en een grotere capaciteit voor de opdrachten.

Deze overname is bovendien een nieuwe stap in de strategie om de combinatie van Zibber en BrightRiver, die tot dezelfde holding behoren, uit te laten groeien tot een internationaal leidende specialist op het gebied van visual content productie voor vastgoed, e-commerce en leisure.

Gerelateerde artikelen