Zeven nieuwe partners bij Loyens & Loeff

Michel van Agt, Carlotte Kiès, Pauline Leegwater, Peter Moons, Jérôme Mullmaier, Ehsan Shirzadi en Fabian Sutter zijn tot partner benoemd per 1 januari 2021.

Twee van de nieuwe partners zijn vrouw. Bram Linnartz, Managing Partner Loyens & Loeff, heeft de nieuwe partners gefeliciteerd met hun toetreding. Het gaat om de volgende specialisten:

Michel van Agt, kandidaat-notaris, is lid van de praktijkgroep Corporate / M&A en het Capital Market team. Hij adviseert multinationals, beursgenoteerde ondernemingen en investeerders over de volle breedte van corporate transacties, waaronder IPO's, (grensoverschrijdende) M&A en private equity transacties.

Charlotte Kiès, belastingadviseur, is lid van de praktijkgroep International Tax Services. Ze adviseert internationaal opererende corporate cliënten over Nederlandse en internationaal belastingrecht. Ze is lid van de regioteams Latijns-Amerika, Spanje en Portugal.

Pauline Leegwater, advocaat, is lid van de praktijkgroep Vastgoed en onderdeel van ons sectorteam Vastgoed. Zij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties en het beheer van vastgoed, met een sterke focus op de private equity sector. 

Peter Moons, advocaat en belastingadviseur, is lid van de praktijkgroep International Tax Services. Hij focust op grensoverschrijdend corporate belastingadvies aan multinationals en funds, met name private equity funds, hun initiators en hun investeerders.

Jérôme Mullmaier, advocaat, is lid van de praktijkgroep Investment Management. Hij adviseert een breed scala aan vermogensbeheerders en investeerders over de structurering en formatie van alternatieve beleggingsfondsen, met een focus op private equity, infrastructuur-, schuld- en vastgoedfondsen. Zijn praktijk omvat ook regulatoir advies met betrekking tot de oprichting van fondsen.

Ehsan Shirzadi, advocaat, is lid van de praktijkgroep Banking & Finance. Hij is gespecialiseerd in secured lending transacties (met een focus op transportation finance en real estate finance) en financial restructuring transacties. 

 Fabian Sutter, advocaat en Zwitsers gecertificeerd belastingexpert, geregistreerd bij de balie in Zurich, is lid van de praktijkgroep International Tax Services. Hij is gespecialiseerd in Zwitserse en internationale belastingzaken met een sterke focus op corporate reorganisaties, M&A, financieringstransacties en transfer pricing.

 

Gerelateerde artikelen