Youvia neemt websiteportfolio Varias over

Youvia neemt het websiteportfolio van Varias (950 klanten) over. 

Software- en consultancybedrijf Varias wil zich niet meer richten op marketingdiensten aan het MKB, en was daarom al enige tijd van plan z'n websiteportfolio af te stoten. 

De koper Youvia biedt digitale marketingdiensten zoals websites, SEO en SEA aan kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf –  voorheen DTG en bekend van De Telefoongids en Gouden Gids – is onderdeel van FCR Media Group. 

Met deze verkoop waarborgt Varias dat de websiteklanten van het bedrijf hun diensten online kunnen blijven aanbieden. Voor Youvia past deze overname naadloos in hun buy-and-build-strategie op het gebied van online dienstverlening.

Frank Zijlema, directeur bij Varias licht de verkoop toe: “Wij zien dit als een geschikt moment om de succesvolle ontwikkeling van ons website portfolio met een nieuwe eigenaar voort te zetten. Youvia is een uitstekende partner voor dit portfolio met competenties en ambities om de groei te versnellen. Tegelijkertijd zal Varias zich meer gaan richten op software-productdevelopment en consultancydiensten in plaats van digitale marketing diensten aan MKB-klanten”.

Gerelateerde artikelen