Young Talent Nominee Peter de Kluijver opgetogen richting 2017

Nu alle tien genomineerden voor de Best Young Talent Award 2016 bekend zijn, kan de strijd om de M&A Awards 2016 met behulp van alle publiciteit losbarsten. In het rijtje van kanshebbers voor de beste high potential bijt Peter de Kluijver van Rabobank het spits af.

Welke fusies en/of overnames van dit jaar sprongen er uit?
"In het afgelopen jaar was de Philips Lighting transactie absoluut de blikvanger, maar ook de overnames van Johma en Navico zijn mooie trajecten geweest met een goed resultaat."

Wat waren voor u de bijzonderheden?
"Na een fantastisch en vol 2015 was dit jaar daar een mooi vervolg op, met heel verschillende transacties (p2p, IPO, pre-emptive). Ik kijk daar heel tevreden op terug, maar vooral ook doordat we als dealteams goed hebben kunnen samenwerken. Het koppelen van de inhoud en techniek aan de samenwerking met collega’s in de teams, maar ook met andere partijen in een deal zijn voor mij heel belangrijk."

Wat zijn uw verwachtingen van de markt voor 2017?
"Ik verwacht voor 2017 een druk jaar, met veel kapitaal beschikbaar voor overnames en we zijn er nu al klaar voor daar weer vol voor te gaan."

Vind hier de weg naar de pitch voor Peter de Kluijver (Rabobank). 


Best Young Talent 2016
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor Best Young Talent 2016.

Save the Date(s) 

Neem deel aan het volgende M&A Forum over FinTech op 16 november bij Van Doorne in Amsterdam. Meld u hier aan. 

Geef acte de présence op de M&A Awards 2016 op 15 december, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity. Meer informatie vindt u hier

 

Gerelateerde artikelen