Young Talent Nominee Martijn Nuis verwacht succesvol slotstuk van 2016

De strijd om de Best Young Talent Award 2016 is losgebarsten. Onder de genomineerden voor meest belovende M&A high potential t/m 35 jaar dient de volgende gegadigde zich aan: Martijn Nuis van BDO.

Welke fusies en/of overnames van dit jaar zijn u het meest bij gebleven?
"In 2016 zijn door mij tot nu toe zes bedrijven begeleid bij verkoop of acquisitie. In maart werd de verkoop van zowel Docspro aan Canon als de verkoop van het theemerk Piramide aan Wessanen afgerond. In september en oktober werden de verkoop van Hobaho, Extraco en Seed Processing Holland en de acquisitie van een bedrijf in de evenementenbranche geclosed."

Waardoor werden deze deals gekenmerkt?
"Bij het grootste deel van de deals zat een financiële of beursgenoteerde partij aan de andere kant van de tafel. Een ander kenmerk voor de deals van dit jaar is dat nagenoeg alle genoemde deals 1-op-1 gesprekken zijn geweest, andere partijen in de markt zijn niet benaderd."

Wat zijn uw verwachtingen van de markt voor de rest van dit jaar en 2017?
"2016 is op weg om afgesloten te gaan worden als een zeer succesvol jaar met een groot aantal mooie transacties. Ik verwacht dat 2017 niet onder zal doen voor 2016, alhoewel de basis in mijn ogen vrij fragiel is door de lage rentestand."

Vind hier de weg naar de pitch voor Martijn Nuis (BDO). 


Best Young Talent 2016
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor Best Young Talent 2016.

Save the Date(s) 

Neem deel aan het volgende M&A Forum over FinTech op 16 november bij Van Doorne in Amsterdam. Meld u hier aan. 

Geef acte de présence op de M&A Awards 2016 op 15 december, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity. Meer informatie vindt u hier

Gerelateerde artikelen