Lachend de zomer in met Young M&A

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:11
De Young M&A Community eindelijk weer bijeen op zonnig Strand Zuid.

Het weer was heerlijk, alle sneltesten waren negatief en de jonge dealmakers hadden er allemaal ontzettend veel zin in. De eerste echte borrel van 2021 voor de Young M&A Community op Strand Zuid was een groot succes en het was duidelijk dat men het gemist had, dit soort feestjes. 

Om vooral niet teveel van de kostbare borreltijd in te nemen was het welkomstwoordje van community manager Evelijn Hartvelt kort maar krachtig – het was ook voor haar de eerste keer dat ze live met ‘haar’ community aan de slag kon. Een moment om blij en dankbaar voor te zijn. Hoezeer de investeerders en dealmakers in hun dagelijks werk ook bezig zijn met allerlei emerging technologies op het digitale vlak – een goede ouderwetse borrel valt voorlopig niet weg te digitaliseren met een app. 

De vrolijke noot van de avond werd verzorgd door cabaretier Harry Glotzbach (‘uit het Noorden van het land, Amsterdam-Noord), die met snel en interactief cabaret de verzamelde dealmakers een vrolijke spiegel voorhield over het vakgebied. Het was duidelijk dat Glotzbach vooraf op snelcursus M&A was geweest; met handige grapjes werden tal van stoere termen uit het wereldje op hun kop gezet. Ook voor de cabaretier was het even wennen om weer live voor een zaal (met veeleisend publiek) te spelen – maar, zo zei hij, dan kunnen jullie me gelukkig ook niet muten. Dat was ook helemaal niet nodig en na een klinkend slotapplaus begon de borrel toch echt. 

De speciaalbierbar vond gretig aftrek in het heerlijke zonnetje en de visitekaartjes en linkedinverzoeken vlogen over tafel. Men was het borrelen in de tussentijd zeker niet verleerd! Het bestuur kijkt ook terug op een zeer geslaagd evenement, met de aantekening dat het goed om te zien is dat ook steeds meer vrouwelijke dealmakers de weg naar de YM&A Community-events weten te vinden. De community kan weer gesterkt en geïnspireerd de zomer in – en alvast trainen voor het volgende momentje, het inmiddels jaarlijks terugkerende M&A Wielercriterium

Gerelateerde artikelen