Young M&A Padeltoernooi: wie waren de grote winnaars?

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:41
Wie is de bankier met de beste backhand en welke service provider heeft de beste opslag?

Fotografie: Liesbeth Muurling, Walliz Photos.

Bekijk hier alle foto's

Op 20 april was het weer tijd voor de Young M&A Community om aan te treden voor het jaarlijkse pareltoernooi en om in een sfeer van gezonde competitie de sportieve krachten te meten. Met 85 deelnemers waren alle banen van Plaza Padel bezet. Om andere leden van de community buiten het eigen kantoor te leren kennen was het toernooi zo opgesteld dat je in teams van zes meedeed aan het toernooi. 

Al snel werd er op het scherpst van de snede gespeeld: uit de kantoorshirts en de professionele kit waarmee sommigen op de baan verschenen bleek wel dat sommige leden van de community meerdere keren per week op de baan staan en het spelletje uiterst serieus nemen. Er waren dan ook zeker rally’s en partijtjes van uitstekend niveau te zien. 

Toen het stof van de finale was neergedaald bleek dat Franz-Ewald Mitterdorfer, Floris van der Veen en Casper Vogels (allemaal van team ING) op de tweede plaats waren geëindigd. De runners up kregen een padelcursus. 

Team Zeven ging naar huis met de aanmoedigingsprijs Marco Hulsman, Deborah Knol (Mazars), Nikie Neuteboom (intertrust), Bastiaan Scholtes (EY), Rick Slappendel (Mazars) en Manon Tool-Hogeterp (Intertrust). 

De grote winnaars van de dag waren Roemer Reijalt en Derk Verheul van Oaklins – dit winnende duo liet de concurrentie achter zich en ging naar huis met de eerste prijs, een prachtig nieuw padelracket. Opvallend genoeg is het niet de eerste keer dat we Oaklins op het ereschavot aantreffen en was Derk Verheul bij de eerste editie er ook al bij op het podium – een sportief kantoor dus!

Nadat partner manager Isabel Klerks namens de Young M&A Community de prijzen had uitgereikt was het tijd voor de borrel en het buffet, waarop het netwerken nog enkele uurtjes gezellig doorging. 

Dit evenement kwam tot stand in samenwerking met EY. Even voor de agenda: het volgende evenement op de kalender van de Young M&A Community is de Zomerborrel, die dit jaar plaatsvindt op 29 juni. Schrijf je snel in!

Gerelateerde artikelen