Young M&A Forum | Sharing M&A War Stories

Op 23 februari delen verschillende top dealmakers hun ervaringen met de Young M&A Community.

Achter elke M&A deal schuilen gedenkwaardige persoonlijke ervaringen en inzichten die het verdienen gedeeld te worden. Wat ging goed, wat ging fout en wat zijn de lessons learned? Tijdens het Young M&A forum delen onze special guests hun M&A War Stories met jou. We selecteren de mooiste en meest spraakmakende deals voor een deepdive en messcherpe analyse. Meld je direct aan en profiteer van de kennis en ervaringen van de top in M&A.  
  
Neem deel aan de exclusieve roundtable sessies voor leden  
Tijdens de Young M&A fora is er gelegenheid voor het bijwonen van exclusieve roundtable sessies. Onder professionele begeleiding helpen we elkaar beter te worden als professional. De roundtables zijn een boeiende manier om te leren van vakgenoten. Tijdens de roundtables raadplegen en adviseren we elkaar over complexe werk gerelateerde vragen en situaties die ons ook persoonlijk kunnen raken. Chatham House Rules are mandatory. 

Onderwerpen roundtables:
 
1. Hoe zie jij diversiteit binnen M&A? 
Wat zijn jouw ervaringen met diversiteit bij je huidige kantoor en binnen M&A? En hoe kan jij en de bredere M&A Community ervoor zorgen dat dit verbetert? Deel je ideeën en je ervaringen met ons en elkaar voor een weg naar een diversere en inclusievere M&A Community. 

2. Wat is een goede work life balance in M&A? 
De M&A wereld kan veeleisend zijn, en vaak worden de woorden work en life tegenover elkaar gezet maar het werk is een essentieel onderdeel van je leven. Het vinden van een goede balans tussen spanning en ontspanning is essentieel voor zowel je welzijn als je carrière. Deel jouw ervaringen, worstelingen, tips en strategieën om een gezonde work-life balance te bereiken.  

3. Bruggen slaan tussen young M&A en senior M&A  
Tussen generaties kan er vaak een hoop ‘lost in translation’ gaan. Hoe vind jij het beste de aansluiting met de seniors in jouw kantoor. Wat zijn jouw leukste verhalen om samen te werken met seniors, hoe heb je dit aangepakt en wat heb je ervan geleerd?

Wil je hier ook bij aanwezig zijn? Schrijf je nu in
 

Gerelateerde artikelen