Young M&A: Domineer de onderhandelingstafel!

Toponderhandelaar en boardroom advisor Hans Slaman spreekt op het Young M&A Event: Masterclass & Drinks. Meld je snel aan!

Stel: je zit aan de onderhandelingstafel. Voor je zit een piratenkapitein die al maanden de crew van een schip gevangen houdt. Jij moet namens de rederij en de familie zorgen dat de gijzelaars weer veilig thuiskomen – zonder teveel weg te geven aan de piraten. Eén verkeerd woord en de gijzeling eindigt in een bloedbad. Wat doe je dan? 

Er zijn weinig mensen die vaker aan een dergelijke high-stakes onderhandelingstafel gezeten hebben dan Hans Slaman. Slaman begon zijn carrière bij de politie, maar heeft inmiddels zijn eigen bureau dat gespecialiseerd is in crisisonderhandelingen en boardroomadvies in penibele situaties. In zijn loopbaan was hij onder meer betrokken bij de afwikkeling van de Heineken-ontvoering, bij de opsporing en aanhouding van enkele IRA-terroristen, vele gijzelingen in binnen- en buitenland en zakelijke afpersingszaken. 

Als er dus iemand is die alles weet van de voor het M&A-vak onontbeerlijke kunst van het onderhandelen, dan is het Slaman wel. In de masterclass zal hij uitleggen hoe de onderhandelingstechnieken uit zijn internationale praktijk toepasbaar zijn op de onderhandelingen in het M&A-vak.  Benieuwd hoe het is om Arjan Erkel vrij te krijgen of de crew van een schip te redden van Somalische piraten? Kom dan naar het Young M&A Event Masterclass & Drinks! 

Gerelateerde artikelen