Yellowtail en Davinci Consulting bundelen krachten

Davinci Consulting is overgenomen van Ohpen door fintechonderneming Yellowtail, onderdeel van Conclusion.

Door het bundelen van de krachten van Yellowtail en Davinci Consulting kunnen beide bedrijven hun klanten in de markten van hypotheken, wonen en notariaat nog beter bedienen. Met deze samenwerking zetten beide partijen een verdere stap naar marktleiderschap op het gebied van digitalisering en vernieuwing in het wonen, lenen en leven domein. Van oriëntatie op de aankoop van een woning tot en met de stap naar de notaris en de levensloop die daarop volgt.

Gezamenlijke innovatiekracht in het ‘wonen en leven’ domein
Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven software-oplossingen voor financiële dienstverleners, met als missie de kwaliteit van het financiële leven van consumenten te verbeteren. Davinci Consulting voegt daar specifieke expertise rondom het hypotheken, notariële en vastgoed domein aan toe. De twee bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan en kunnen gezamenlijk sneller en beter innovaties doorvoeren voor het gehele ecosysteem binnen het ‘wonen en leven’ domein.

Davinci Consulting is de architect van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector en bedient daarin toonaangevende datanetwerken en beroepsorganisaties. Het merk Davinci Consulting blijft voortbestaan. Davinci Consulting behoudt als dochteronderneming van Yellowtail haar eigen activiteiten en blijft haar eigen klanten bedienen. Als kantoorlocatie hebben beide partijen gekozen voor het huidige kantoor van Yellowtail in Naarden.

Matthijs Mons, managing director van Yellowtail: “Met onze strategische ambitie om te verbreden naar het volledige woondomein is dit een grote stap in de door ons gewenste richting voor Yellowtail. Davinci Consulting is volledig complementair aan Yellowtail en biedt de mogelijkheid onze ambitie in hoge mate te versnellen. Davinci Consulting voegt specifieke expertise en aanvullend netwerk toe rondom het Hypotheken Data Netwerk, notarissen en vastgoed domein.”

Robert Broek, director van Davinci Consulting: “Wij zijn erg tevreden met de overname door Yellowtail. Niet alleen sluiten de activiteiten inhoudelijk heel goed aan, we ervaren ook een zeer goede culturele basis om een groot succes van deze samenwerking te kunnen maken. Burny Verbeek, de andere director van Davinci Consulting voegt daaraan toe: “Zowel Yellowtail als Davinci Consulting onderscheiden zich als sectorspecialisten door een innovatieve benadering, met het vermogen om vooruitstrevende ideeën om te kunnen zetten in concrete resultaten. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers is dit een stap die veel perspectief biedt.”

Engbert Verkoren, CEO Conclusion “Davinci Consulting is een waardevolle toevoeging aan ons ecosysteem. Het stelt ons in staat onze klanten in het financiële en notariële domein waardevolle en onderscheidende oplossingen te bieden. Het is mooi om te zien hoeveel energie er vrijkomt als we met elkaar spreken over de nieuwe kansen die deze samenvloeiing biedt. We zien dan ook uit naar de samenwerking in de praktijk.”

Gerelateerde artikelen