Yellowtail Conclusion voegt fintech ADPI toe aan portfolio

De combinatie zal profiteren van optimale sectorkennis, een uitgebreide talentenpool en synergiën.

Yellowtail Conclusion kondigt aan dat het ADPI, een hypotheek SaaS-platform voor geldverstrekkers en intermediairs, heeft overgenomen van oprichter Maarten Tellegen en investeerder Beekers Capital. Met de aanvulling van het ADPI SaaS-platform voor hypotheek oriëntatie, advies, bemiddeling en beheer, heeft Yellowtail Conclusion alle componenten in huis voor een digitaal en efficiënt hypotheekproces. Van het eerste klantcontact tot en met actief beheer.

Matthijs Mons, Managing Director van Yellowtail Conclusion: “Met ADPI beschikken we nu samen met onze reeds bestaande componenten over verreweg het meest moderne, innovatieve en veilige SaaS platform in de markt van financieel advies. De combinatie van het innovatieve ADPI platform binnen de solide Yellowtail Conclusion omgeving is echt uniek. Hiermee komt onze droom om het adviesplatform van de toekomst te ontwikkelen nu wel zeer dichtbij.”

“Yellowtail Conclusion is voor ons de ideale overnamepartner”, aldus Maarten Tellegen, de oprichter van ADPI. “Yellowtail’s bereik in de sector zal de groei van ADPI versnellen in de markt voor zowel intermediairs, serviceproviders als geldverstrekkers. Daarbovenop garandeert Yellowtail’s professionele organisatie de stabiliteit en innovatiekracht om het meest vooruitstrevende softwarepakket in de markt te blijven bieden. Een win-win voor alle betrokkenen.”

Gerelateerde artikelen