Yellow Hive stuurt dochter op overnamepad

Verzekeringsmaatschappij Yinco lijft Apc holland en Waerdenburgh in.

Yinco, onderdeel van Yellow Hive, heeft de verzekeringsbedrijven Apc holland en Waerdenburgh overgenomen. Daarmee wordt de positie van Yinco in de Nederlandse verzekeringsmarkt verder verstevigd.

Yinco is eind 2023 ontstaan uit een fusie tussen DIN Assuradeuren en Driessen Assuradeuren, beide onderdeel van Yellow Hive. Binnen Yinco komen volmacht, beurs, MGA (Managing General Agent) en serviceproviding samen. Het bedrijf bedient meer dan 600 verzekeringsadviseurs die actief zijn in de particuliere en de zakelijke markt. Daarnaast is het bedrijf sterk in het ontwikkelen van softwareoplossingen, inclusief een volwaardige STP-straat voor verzekeringsadviseurs en hun klanten.

De overnames moeten Yinco helpen om door te groeien tot een toonaangevende marktspeler, ook internationaal. Ze helpen de samenwerking met de Londense markt te intensiveren. Apc holland is gespecialiseerd in zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Het bedrijf heeft verzekeringsproducten ontwikkeld in samenwerking met binnen- en buitenlandse verzekeraars. Het bedrijf blijft voorlopig onder eigen naam actief. Ook Waerdenburgh blijft zelfstandig opereren, als onderdeel van Yinco.

Gerelateerde artikelen