Yellow Hive neemt drie bedrijven ineen over in Stellendam

Groot door meer dan honderd overnames, met honderd miljoen omzet.

De financiële adviesorganisatie Yellow Hive heeft drie bedrijven uit het Zuid-Hollandse Stellendam overgenomen. Het gaat om De Wit Assurantiën, Van Olst de Graaff & Co en FortNova. De drie bedrijven maakten onderdeel uit van één groep en hebben zich gezamenlijk aangesloten bij Yellow Hive.

De Wit Assurantiën is een onafhankelijke intermediair voor zowel particuliere verzekeringen en hypotheken als voor zakelijke verzekeringen en financieringen. Het kantoor is gespecialiseerd in maritieme sectoren zoals de visserij en de binnenvaart. Van Olst de Graaff & Co is als gespecialiseerde makelaar actief in dezelfde sectoren.

Het overgenomen FortNova verzorgt totaaloplossingen op ICT-gebied binnen de verzekeringsbranche, met als focus de optimalisatie van bedrijfsprocessen en de klantenservice.

De drie bedrijven blijven onder de eigen naam opereren. Het team van 33 medewerkers blijft werkzaam op de kantoren in Stellendam.

Met meer dan honderd succesvolle overnames en een omzet van ruim 100 miljoen, behoort Yellow Hive inmiddels tot de top tien intermediairs van Nederland. In 2024 focust de onderneming zich op verdere groei, waarbij ook naar het buitenland wordt gekeken. Zo liggen er concrete plannen voor Duitsland, België en Spanje.

Gerelateerde artikelen