xxllnc koopt Lost Lemon

xxllnc, een portfolio bedrijf van Main Capital, koopt Lost Lemon.

xxllnc, een aanbieder van GovTech-software, breidt haar marktpositie uit met de toevoeging van Lost Lemon. 

Lost Lemon levert al ruim 15 jaar oplossingen en services voor overheidsinstanties. Het bedrijf focust op het sociale domein waarin het haar klanten ondersteunt bij verschillende vraagstukken. Naast software biedt Lost Lemon consultancy aan voor onder andere technische adviestrajecten en implementaties en doen zij onderzoek naar moeilijk bereikbare en kwetsbare doelgroepen.

xxllnc, voorheen bekend als Exxellence, startte in 2001 als spin-off van de Universiteit Twente en groeide uit tot een software groep met honderden medewerkers die een scala aan totaaloplossingen levert voor de (semi-)overheid. Sinds het in 2020 onder de vleugels kwam van Main Capital Partners, zijn er tien softwarebedrijven toegevoegd.

Door de handen ineen te slaan, kunnen xxllnc en Lost Lemon samen meer klanten bedienen en een uitgebreider productportfolio en service leveren. De ervaring en kennis van het team van Lost Lemon zal verder worden ingezet om de gehele organisatie sterker en beter te maken in de komende jaren. De twee bedrijven ambiëren gecombineerd met hun honderden experts een vooraanstaande leverancier van innovatieve en flexibele oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken van (semi-)overheden te worden. 

Gerelateerde artikelen