Workstead neemt FlexGroup over

Uitzendbureau Workstead heeft de eerste stap gezet naar landelijke dekking door het overnemen van FlexGroup. Hiermee ontstaat een sterke combinatie dat ruim 1.500 werknemers uit Nederland en de EU-landen bemiddelt in vele branches.

Workstead (voorheen VDB Dienstverlening) bestaat ruim 20 jaar en bemiddelt ruim 1.200 medewerkers uit Oost-Europese EU-landen in branches als productie, food, industrie, schoonmaak, logistiek en techniek. “FlexGroup heeft een gelijkwaardig businessmodel als Workstead en is actief in dezelfde branches. De bedrijven versterken elkaar tot een nog sterkere partij in een consoliderende markt,” aldus Harm van Ledden, Managing Director van Workstead.

Naast de beoogde synergievoordelen kunnen klanten door de geografische ligging van de twee bedrijven nog beter en flexibeler bediend worden en is het recruitmentbereik van personeel uit Europa vergroot. De overname van FlexGroup is volgens Van Ledden een eerste stap in de Buy-and-Build strategie. Van Ledden: “Workstead slaat haar vleugels verder uit in de Randstad middels de overname van FlexGroup, wat veel nieuwe kansen biedt voor Workstead in de regio.”  

Gerelateerde artikelen