Wordt jouw deal straks gekozen als beste Small-Cap deal van het jaar?

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:30
Draag deze week nog de toonaangevende overnames aan waar je bij betrokken bent geweest en misschien maken zij kans op een M&A Award!

Op donderdag 15 december 2022 vindt in de Beurs van Berlage hét jaarlijkse event plaats voor M&A-professionals: de M&A Awards. Het is nog mogelijk potentiële nominaties aan te dragen voor de M&A Awards 2022 in de verschillende categorieën, waaronder de Best Deal Small-Cap. 

In de online vragenlijst word je gevraagd een onderbouwing te schrijven waarom deze deal moet winnen. De Best Deal Small-Cap 2022 heeft een waarde tussen de 5 en 50 miljoen euro en wordt verder gekenmerkt door een vakkundige uitvoering, innovatieve financiering, een concurrerende aankoopprijs en/of een uitstekende strategie achter de transactie. 

De deal is het bewijs van groot en authentiek leiderschap, inclusief het ontwikkelen van een sterke, vooruitstrevende cultuur en een bredere bijdrage aan alle stakeholders en de samenleving als geheel.

In 2021 ging de award naar de Hemink Groep uit Holten, specialist in vastgoedonderhoud en –verduurzamingsprojecten, die NIBC Investment Partners aan boord wist te halen als partner om haar ambitieuze groeiambities waar te maken. Ken je een deal die deze succesvolle investering kan evenaren? Laat het ons weten via het stemformulier:

  

Gerelateerde artikelen