Winnaars M&A Awards 2012 openen op 19 december de Amsterdamse beurs

Op 13 december zal het M&A-jaar op spetterende wijze worden afgesloten met de bekendmaking van de 18 winnaars van de M&A Awards. De winnaars openen de week erna de Amsterdamse beurs met de traditionele gongslag.

De winaars van de M&A Awards 2012 valt de eer ten deel om op woensdag 19 december aanstaande de beursgong te mogen luiden van de Amsterdamse effectenbeurs.

Het luiden van de gong is een oude traditie die vier jaar geleden werd heringevoerd door NYSE Euronext. In het karakteristieke beursgebouw aan Beursplein 5 wordt elke ochtend om stipt 9 uur de handel met een gongslag geopend door iemand die van belang is voor de Nederlandse economie. Op woensdag 19 december valt deze eer dus te beurt aan de winnaars van de M&A Awards 2012.

Bekijk alle genomineerden per categorie

Tijdens de M&A Awards ontmoet tout M&A, corporate en private equity met elkaar in een prachtige ambiance, met heerlijk eten en drinken en topentertainment. Er zijn inmiddels bijna 600 bevestigde gasten.

De avond wordt afgesloten met een knalfeest waar het grootste closing dinner bij in het niet valt. Geniet van de heerlijkheden van de dames van Sweet Sensations. Ga uit je dak tijdens het spectaculaire optreden van Berget Lewis & Band. Uiteraard zullen ook de dames van Models at Work niet ontbreken. Gooi de voetjes in de lucht op de beats van DJ Thomas Robsen. Ga door tot in de vroege uurtjes, want u weet… dan worden de beste deals gesloten.

Bezoek de M&A Awards op 13 december 2012 in het Krasnapolsky
Met zo’n 600 professionals is de M&A Awards het evenement waar tout M&A, corporate finance en private equity aanwezig is. Een evenement met schwung, black tie, hospitality en topentertainment. Professionals simply can’t afford to miss out. Zie overnames.nl.

Bekijk hier alvast de M&A Community agenda voor 2013

Gerelateerde artikelen