Willem Jarigsma en Fred van der Leije nieuw dagelijks Bestuur Loyens & Loeff

De samenstelling van het Dagelijks Bestuur van de fiscaal en juridisch dienstverlener Loyens & Loeff N.V. wijzigt per 24 april 2014. Willem Jarigsma, advocaat, is benoemd tot Managing Partner. Hij volgt in deze functie Maarten van der Weijden op, wiens zittingstermijn is verstreken.
Bestuurslid Hamith Breedveld heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Hij wordt opgevolgd door belastingadviseur Fred van der Leije. Ook Ed Schless, Directeur, zal vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd uittreden. Hij bekleedde zijn functie in het Dagelijks bestuur sinds 1999.
 
Christian Chéruy, advocaat te Brussel, is benoemd tot Voorzitter van het Bestuur.
 
Maarten van der Weijden: "Ik kijk met tevredenheid terug op de afgelopen periode, waarin ons kantoor er dankzij de inspanningen van alle medewerkers en vennoten in is geslaagd haar positie als toonaangevende juridisch-fiscale dienstverlener verder te versterken. Wij hebben met de opening van ons kantoor in Hong Kong in deze periode bovendien onze aanwezigheid in de belangrijkste financiële centra bekrachtigd. De toekomst zie ik dan ook met veel vertrouwen tegemoet."
 
Willem Jarigsma, de nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Loyens & Loeff, licht toe: "Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze cliënten ons elke dag geven. De afgelopen jaren zijn voor velen van hen een veeleisende periode geweest door het financiële en economische klimaat. Wij zijn er trots op dat wij cliënten in die periode hebben kunnen assisteren en koesteren deze duurzame relaties. De komende jaren zullen dan ook in het teken staan van de verdere verbetering van onze dienstverlening, waarbij wij volop blijven inzetten op de ontwikkeling van talent en het waarborgen van kwaliteit." 
 
Willem Jarigsma (1967) was tot begin dit jaar voorzitter van de praktijkgroep Bank- & Effectenrecht. Hij was tevens voorzitter van de opiniecommissie. Willem werkt twintig jaar voor Loyens & Loeff, eerst in Rotterdam, daarna in Singapore en Amsterdam.
 
Fred van der Leije (1964) is met name actief in de nationale fiscale praktijk, met specifieke aandacht voor vermogende particulieren. Eerder werkte hij voor Loyens & Loeff in New York.
 
Christian Chéruy (1959) legt zich met name toe op vennootschapsbelasting en internationaal fiscaal recht. Hij stond eerder aan het hoofd van de fiscale praktijk van Loyens & Loeff in Brussel en was ook country managing partner van het kantoor.
Gerelateerde artikelen