Willem Hoorneman wordt bestuurder bij CMS Nederland

CMS Nederland heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd: Willem Hoorneman (55) (managing partner) en Erik Vorst (42) (bestuurslid). Voormalig bestuursvoorzitter Dolf Segaar gaat zich weer volledig op zijn Corporate Litigation en Sportrecht praktijk richten.
Bella van Erkelens, die binnen het oude bestuur verantwoordelijk was voor de portefeuille HRM, zal haar loopbaan buiten kantoor voortzetten. 
 
CMS schrijft in het persbericht dat de afgelopen jaren belangrijke strategische stappen zijn gezet, zoals de verhoogde inzet op de focusgebieden Real Estate & Construction, Corporate/M&A en Banking & Finance, de verdergaande nadruk op internationalisering en de keuze voor huisvesting in Amsterdam (Zuidas) en Utrecht (Newtonlaan). Het nieuwe bestuur zal op de eerdere strategische keuzes voortbouwen.
 
Ter gelegenheid van de bestuurswissel zal een gewijzigde governancestructuur worden ingevoerd. "De nieuwe governancestructuur moet ervoor zorgdragen dat we nog slagvaardiger zijn en tijdig op marktontwikkelingen kunnen inspelen," zegt Willem Hoorneman.
 
"Daarnaast willen we het ondernemerschap en de samenwerking binnen kantoor verder aanjagen en ons kantoor meer gaan leiden als bedrijf. Als onderdeel van de nieuwe governancestructuur zal een derde externe bestuurder worden aangetrokken die de functie van COO gaat vervullen en als opdracht krijgt om "met de blik van buiten" onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren."
 
Gerelateerde artikelen