Wieger ten Hove naar Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland heeft Wieger ten Hove als partner welkom geheten in haar corporate praktijk in Amsterdam.

Wieger is gespecialiseerd in Nederlands ondernemingsrecht en corporate governance. Hij heeft uitgebreide ervaring in advies- en transactiewerk in zowel de corporate / fusies en overnames als financiële markten. Zijn praktijk richt zich op zaken variërend van fusies & overnames, joint ventures, holdingstructuren, reorganisaties en werknemersparticipaties.

Hij komt over van Simmons & Simmons, nadat hij eerder bij Linklaters en Allen & Overy had gewerkt. Tot zijn cliënten behoren een breed scala aan corporates, financiële instellingen, private equity investeerders en ondernemers, zowel in Nederland als internationaal.

Richard Moulton, Partner en Co-Head van Eversheds Sutherland's Global Corporate and M&A Team, merkte op: “We heten Wieger welkom in het team in een tijd van groei, terwijl we doorgaan met de uitbreiding van ons wereldwijde zakelijke aanbod. De specialistische bekwaamheid en expertise die Wieger in onze Nederlandse praktijk inbrengt, versterkt onze marktpositie in een belangrijk Europees rechtsgebied en vergroot de kwaliteit van de dienstverlening die we onze multinationale klanten kunnen bieden."

En Tom van Wijngaarden, Hoofd Corporate van Eversheds Sutherland in Nederland, zei: “We zijn verheugd Wieger te verwelkomen in zowel het Corporate-team als het kantoor in Amsterdam. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en zal een integraal onderdeel zijn van het blijven leveren van hoogwaardig bedrijfsadvies, waardoor we onze klanten een naadloze overgang kunnen bieden in alle fasen van het proces."

Gerelateerde artikelen