WerkNu overgenomen door Employment Group

De Employment Group neemt uitzendbureau WerkNu over door er een meerderheidsbelang in te nemen. Na de deal ontstaat een regionale groep in Midden- en Zuid-Nederland die goed is voor een gezamenlijke omzet van circa 25 miljoen euro.

WerkNu richt zich samen met dochter IndiviNu op het civieltechnische domein. Door de overname wordt Employment Group ook actief in dit uitzendsegment. Het bedrijf beschikt met Europe@Work al over een technische uitzendbureau. Het bedrijf bemiddelt voor opdrachtgevers binnen de metaal- en staalbouw.

De Employment Group is sinds 2016 eigendom van investeringsmaatschappij Egeria. Al langer is het bedrijf op overnamepad. In 2019 werd Cottus overgenomen, een detacheerder in de technische sector. 

De deal met WerkNu werd namens Employment Group begeleid door Marktlink. De merken WerkNu en IndiviNu worden onder leiding van Rosina van Dijck en René Verbruggen zelfstandig voortgezet. 

Overnameadviseurs Sven Peeters, Bart Schouten en Job van Heiningen van Marktlink begeleidden de aandeelhouders van Employment Group bij de transactie. Peeters: ‘’Er is al enkele jaren een consolidatieslag gaande in de uitzendmarkt. Onder invloed daarvan zie je dat binnen het uitzendsegment een verzameling van niet-geïntegreerde bedrijven en uitzendlabels ontstaat.”

Nadere details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

 

Gerelateerde artikelen