Wendy de Ruiter-Lörx nieuwe managing partner van Lexence

Wendy de Ruiter-Lörx is per 1 april gestart als managing partner van Lexence.

De Ruiter-Lörx is een zeer ervaren bestuurder die bij meerdere toonaangevende internationale organisaties eindverantwoordelijke is geweest. Eerder was ze onder andere Chief Commercial Officer in de Raad van Bestuur van VIVAT Verzekeringen en Directeur Leven bij REAAL.

Als managing partner heeft De Ruiter-Lörx zitting in het dagelijks bestuur van Lexence, dat daarnaast bestaat uit twee partners uit de rechtspraktijk: Wouter Helder en Timo Jansen. Lexence heeft bewust gekozen voor het model waarbij de managing partner een andere discipline heeft. Hiermee heeft Lexence wederom geborgd dat er een goede balans is tussen focus op het juridische werk en een professionele dagelijkse aansturing van het kantoor.

Wouter Helder: “Met de aanstelling van Wendy halen we een zeer ervaren bestuurder aan boord waarmee we onze toonaangevende praktijken op het gebied van ondernemings- en vastgoedrecht nog verder kunnen uitbouwen”. “Met haar schat aan ervaring kunnen wij vervolgens nog beter inspelen op de behoeften van onze cliënten”, aldus Timo Jansen.

Wendy de Ruiter-Lörx: “Als bestuurder word ik gedreven door medewerkers uit te dagen en te inspireren en als organisatie innovatief te zijn, waarbij de uitstekende dienstverlening aan onze cliënten het uitgangspunt is. Dit alles vanzelfsprekend met aandacht voor innovatie en diversiteit. Ik vind het daarom een voorrecht om samen met de professionals van Lexence verder te bouwen aan een duurzame toekomst van dit kantoor.”

Wendy de Ruiter-Lörx neemt het roer over van Peter Reinders die na ruim 17 jaar als managing partner Lexence verlaat. In die jaren heeft Lexence onder zijn leiding een enorme groei doorgemaakt, zowel in omvang, professionaliteit als in reputatie.

Gerelateerde artikelen