Zo krijg je grip op technologiekosten in je portfolio (webinar)

Hoe je de digitale mogelijkheden kunt realiseren die bedrijfswaarde creëren, maar binnen budgetbeperkingen.

Ben jij klaar om de digitale revolutie te omarmen en jouw bedrijf te transformeren? Ontdek de sleutels tot succes in het exclusieve webinar van Conway & Co: “Grip op Technologiekosten in je Portfolio” op 28 februari!

💡 Waardevolle Inzichten voor Digitale Triomf!
Als geld de brandstof is, is technologie de motor voor bedrijfsgroei. Onze webinar onthult hoe je de juiste technologie kiest en integreert om commerciële kansen te benutten binnen budgetbeperkingen. Van klantenwerving tot website-afrekeningen, wij delen strategieën om technologie te laten werken als de katalysator voor jouw succes.

🌟 Waarom Deelnemen?
In een competitieve markt is technologie cruciaal voor het grijpen van commerciële kansen en het minimaliseren van risico’s. Ontdek hoe je je met technologie kunt onderscheiden, de kosten kunt beheersen en strategisch kunt investeren om waarde te creëren. Laat ons je helpen bij het nemen van beslissingen in deze tijd van groeiende technologieafhankelijkheid.

🔧 Webinar Hoogtepunten:
• Beheers jouw besluitvorming over technologiekosten.
• Identificeer cruciale digitale capaciteiten voor e-commerce succes.
• Vergroot jouw autoriteit en positioneer jezelf als dé partner voor consumenten- en retailinvesteringen.

🎤 Spreker: Jons Janssens, Partner bij Conway & Co
Dompel jezelf onder in de kennis van een expert! Jons Janssens deelt zijn inzichten, strategieën en frameworks om je investeringsspel te versterken.

🔒 Gratis, maar beperkte plekken! Registreer NU.

Gerelateerde artikelen