Vriman M&A Lawyers werft drie nieuwe teamleden

Bram Kok, Eva van Schie en Anita Koster maken transfer naar Vriman M&A Lawyers.

Vriman M&A Lawyers versterkt het team met drie nieuwe medewerkers. Bram Kok komt binnen als senior associate en was voorheen werkzaam bij Van Doorne. Eva van Schie is eveneens afkomstig van Van Doorne en sinds drie jaar advocaat. Daarnaast is Anita Koster overgekomen van Houthoff om het team verder te versterken.

De groei die Vriman de afgelopen jaren heeft doorgemaakt heeft geresulteerd in deze verdere versterking van het team.

Per 1 oktober 2023 is Vriman M&A boutique ook verhuisd naar een nieuw kantoor in het 2Amsterdam gebouw gelegen aan de Zuidas. Het kantoorgebouw 2Amsterdam is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van energiezuinig, duurzaamheid en heeft een ‘BREEAM Excellent’ certificaat.

“Het is een mijlpaal voor Vriman om dit splinternieuwe pand aan de Zuidas te betrekken en dit te combineren met een verdere uitbreiding van het team”, zegt partner Marius Ankum. “Dit laat zien dat het goed gaat met Vriman en wij met veel plezier aan de verdere ontwikkeling bouwen.”

Koos Tindemans: “wij zijn blij met de nieuwe aanwinsten voor kantoor. Het is een prestatie dat wij ondanks de schaarste op de arbeidsmarkt in staat zijn talent aan ons te binden. Wij kijken ernaar uit om met dit team de komende jaren weer vele deals te mogen begeleiden voor onze klanten.”

Sinds de oprichting van Vriman (2016) heeft het kantoor de wind in de zeilen. Vriman is opgenomen in Chambers en Legal 500 en heeft een solide positie in de Top-10 League Tables. Vriman is een toonaangevend kantoor in het topsegment van de M&A markt.

Bram Kok: “Ik kijk ernaar uit mij verder toe te leggen op M&A en in het bijzonder de private equity praktijk. Vriman biedt daarvoor het beste platform. Een jong team met leuke mensen, veel mooie en grote deals en een uitstekende reputatie in deze markt.”

Eva van Schie: “Ik heb enorm veel zin om mij verder te ontwikkelen als M&A advocaat bij Vriman. Dit is de juiste plek om veel te leren en mooie transacties te begeleiden”.

Anita Koster: “Ik kijk ernaar uit nauw betrokken te zijn bij een transactie van A-Z”.

 

Gerelateerde artikelen