VMN media koopt vastgoedbeurs PROVADA

Laatst gewijzigd: 22 september 2023 09:42
De uitgever van o.a. Vastgoedmarkt.nl, Cobouw.nl en Dearchitect.nl neemt vastgoedbeurs PROVADA over.

Per 11 september 2023 is PROVADA in handen van VMN media, het B2B mediabedrijf dat verschillende titels uitgeeft over vastgoed. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland waar jaarlijks 26.000 bezoekers samenkomen voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden. Met deze aankoop versterkt VMN Media haar positie in de vastgoed- en de daaraan gerelateerde markten.

Bij de overname is afgesproken dat de huidige eigenaar Peter Schreuter voor onbepaalde tijd aanblijft als directeur en daarmee ook verantwoordelijk blijft voor het aansturen van de PROVADA-organisatie. Tevens is de onafhankelijke positie van PROVADA geborgd. Voor het personeel heeft de overname verder geen consequenties.

Erik Hoekstra, CEO VMN media: “Wij zijn zeer verheugd dat we PROVADA hebben kunnen toevoegen aan ons portfolio van sterke B2B merken. Wij geloven dat kwalitatieve onafhankelijke content een bijdrage levert aan het succes van professionals en de bedrijven waarvoor zij werken en daarmee ook aan de Nederlandse economie. PROVADA vervult deze rol in de vastgoedmarkt en biedt tevens de unieke kans om elkaar ook nog eens live te ontmoeten. Wij zijn zeer onder indruk van hoe het team de afgelopen twintig jaar dit A-merk heeft opgebouwd en willen dit graag op dezelfde voet voortzetten. Met onze gezamenlijke kennis van de vastgoedmarkt, kunnen we de inhoudelijk kant van PROVADA de komende jaren verder verdiepen”.

Gerelateerde artikelen