Vijf vrouwen benoemd tot partner bij Greenberg Traurig Amsterdam

De Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP kondigt met trots de benoeming van vijf nieuwe partners aan, allen vrouw.

Het betreft de advocaten Eva Herdé (Real Estate) en Barbara Klootwijk (Real Estate), fiscalist Richelle Baptiste, kandidaat-notaris Alette Kroese (Corporate) (allen benoemd tot Local Partner) en advocaat Simone Wijngaard (Real Estate) (Shareholder).

“De benoeming van deze partners is een belangrijk moment voor ons kantoor”, zegt Herald Jongen, Co-Managing Shareholder. “We hebben een cultuur waarin excellentie wordt beloond en gelijke kansen worden geboden, ongeacht geslacht, afkomst of achtergrond. Dat zit echt in de genen van Greenberg Traurig. En het onderstreept dat ons plan om vanaf 2019 tot nu ons Amsterdamse kantoor te verdubbelen succesvol is gebleken.”

Richelle Baptiste, één van de nieuw benoemde Local Partners, voegt hieraan toe: “Ik ben vereerd deel uit te maken van een kantoor dat zo'n sterke toewijding heeft aan diversiteit en inclusie. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de voortdurende groei van ons kantoor.”

Simone Wijngaard: “Ik heb enorm veel zin in deze volgende fase met dit fantastische team. De Real Estate praktijk vraagt echt om een internationale benadering. Daarin zie je heel duidelijk de meerwaarde van een global kantoor zoals GT. De partners die nu zijn benoemd hebben allemaal ook een sterk internationaal profiel.”
 

Gerelateerde artikelen