Vier nieuwe partners bij De Brauw

De Brauw Blackstone Westbroek heeft vier nieuwe partners benoemd, allen uit "eigen kweek". Met de benoeming speelt De Brauw in op zowel de nationale als internationale vraagstukken van cliƫnten, in het bijzonder in de brede handhaving- en compliancepraktijk.

Rick van ’t Hullenaar houdt zich bezig met compliance en handhaving van verschillende soorten nationale en internationale regelgeving, waaronder financiële, handelssanctie en anti-corruptie regelgeving. Richard van Staden ten Brink is ook op dit terrein actief en houdt zich daarnaast bezig met compliance vraagstukken rond dataregulering, waaronder privacyregelgeving en de handhaving hiervan. Tot slot is medewerker en tevens hoogleraar financieel strafrecht aan de Vrije Universiteit Roan Lamp als partner-hoogleraar benoemd. Hij zal zich met name bezighouden met de strafrechtelijke aspecten van zaken. De Brauw staat steeds vaker cliënten bij in internationale onderzoeken en handhavingszaken. Veel van deze zaken hebben een Amerikaanse invalshoek. De praktijk van De Brauw is sterk groeiende op dit gebied.

Michael Schouten is benoemd als partner in het hart van de ondernemingsrechtpraktijk van De Brauw. Hij is gespecialiseerd in corporate governance, in nationale en internationale overnames en openbare biedingen. Michael is (cum laude) gepromoveerd op het gebied van het ondernemingsrecht.

Met de benoeming van de vier partners heeft De Brauw Blackstone Westbroek nu 65 partners in Amsterdam, Beijing, Brussel, Londen, New York, Singapore en vanaf begin 2014 in Shanghai. 

Gerelateerde artikelen