Vier nieuwe counsels bij Clifford Chance

Clifford Chance Amsterdam heeft vier nieuwe counsels benoemd.

Hansuya Reddy is een in New York en Zuid-Afrika gediplomeerde advocaat in de Amsterdam Corporate-praktijk, met ervaring in M&A, private equity en equity capital markets-transacties. Ze adviseert zowel internationale als binnenlandse private equity-ondernemingen en hun portfoliobedrijven, financiële instellingen en corporates over verschillende bedrijfsaangelegenheden, waaronder fusies en overnames aan de verkoop- en koopzijde en overnames. Ze heeft ook ervaring met het werken op kapitaalmarkten in zowel de VS als Sub-Sahara Afrika, voor zowel emittenten als underwriters. Zij is de Africa Co-Practice Area Leader voor TMT en CG&R.

Tjerk de Jonge is gespecialiseerd in het opzetten en structureren van beleggingsfondsen en zakelijke transacties. Hij adviseert regelmatig over de oprichting van investeringsfondsen, fondsinvesteringen, gescheiden beheerde rekeningen, carry-renteregelingen, fusies en overnames, joint ventures, private equity-transacties, beursintroducties, bedrijfsherstructureringen, evenals de dagelijkse begeleiding van publieke en private bedrijven over een breed scala van onderwerpen.

Evert van der Kaa heeft uitgebreide ervaring in binnenlandse en grensoverschrijdende fusies en overnames, noodlijdende en insolventiegerelateerde fusies en overnames, joint ventures en bedrijfsadvieswerk. Hij adviseert voornamelijk grote ondernemingen, internationale en binnenlandse participatiemaatschappijen, PE-portefeuillebedrijven en familiebedrijven.

IJsbrand de Jong heeft ruime ervaring met het adviseren en procederen over diverse (grensoverschrijdende) arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan individuele en collectieve ontslagen, herstructureringen, overgang van onderneming, ondernemingsraadgeschillen, bestuurdersbeloningen en werkgeversaansprakelijkheid.

Gerelateerde artikelen