Victor de Vlaam wordt managing partner van Hogan Lovells

Laatst gewijzigd: 10 januari 2024 14:32
Victor de Vlaam gaat per 1 januari 2024 het kantoor in Amsterdam van Hogan Lovells leiden.

Het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells heeft Victor de Vlaam per 1 januari 2024 benoemd tot Managing Partner van kantoor Amsterdam.

De Vlaam geeft momenteel leiding aan het Corporate/M&A en Private Equity team van Hogan Lovells in Nederland. Hij is sinds 2007 als partner verbonden aan Hogan Lovells, waar hij cliënten adviseert over fusies en overnames en private equity investeringen in Nederland, Europa en de VS.

Hij volgt Manon Cordewener op, die na haar termijn als managing partner weer terugkeert als hoofd van de Litigation praktijk. Zij zal daarnaast de ontwikkeling van legal tech bij Hogan Lovells verder uitbouwen in samenwerking met ELTEMATE, de legal tech venture van Hogan Lovells.

Victor zegt: “Ik ben verheugd om deze rol op me te nemen en ik kijk ernaar uit om ons kantoor verder uit te bouwen en onze cliënten te ondersteunen bij hun nationale en internationale expansie en complexe multidisciplinaire zaken en geschillen”, zegt De Vlaam

“Ons kantoor in Amsterdam heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van M&A, private equity, financieringen en kapitaalmarkt alsook op het gebied van intellectueel eigendom, data privacy en cybersecurity, geschillen, HR & benefits en life sciences. We zien dat het voortdurend investeren in talent en expertise zijn vruchten afwerpt.”

Gerelateerde artikelen