Vesper Advocaten legt Patrick Munk vast als partner

Per 1 januari 2017 heeft Patrick Munk zich als partner verbonden aan Vesper Advocaten, een boutique advocatenkantoor in Amsterdam. Ook blijft de M&A-advocaat werkzaam voor Ingen Housz.

Patrick Munk zal zich ook bij zijn nieuwe werkgever focussen op M&A- en venture-capitaltransacties. De overname-advocaat gaat zijn werkzaamheden combineren met legal-opdrachten bij Ingen Housz, een boutique gespecialiseerd in onder meer private-equitydeals, waar hij reeds 3 jaar werkzaam is. 

Munk voltooide in 2008 de studie privaatrecht en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen en rondde zes jaar later de postdoctorale Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames af. Eerder werkte de M&A-advocaat in de transactiepraktijk van Allen & Overy en AKD in Amsterdam.

Vesper Advocaten bestaat sinds 2015 en richt zich op ondernemingsrecht, financieel recht en arbeidsrecht met betrekking tot innovatieve ondernemers en hun investeerders. 

Investering
Onlangs adviseerde Munk met Matthijs Ingen-Housz de venture-capitalinvesteerder PPM Oost over een investering in Dovideq Medical, een medisch bedrijf uit Deventer dat ziektekosten bij kijkoperaties drukt door ontwikkeling van veiligere en goedkopere endoscopen. 

 

 

Gerelateerde artikelen